Dijeta 3 nedelje – 10 kg manje

Ovaj program 3 nedelje dijeta obecava gubitak izmedju 5 do 10 kilograma za 21 dan. Pored mrsavljenja ova dijeta od tri nedelje ukljucuje niz drugih pogodnosti kao sto su : gubitak telesne mase, povecanje energije, poboljsani nivo holesterola, smanjen celulit, brzi metabolizam, zdraviju kozu i kosu.

3 nedelje dijeta za brzo mrsavljenje

Ljudi koji drze ovu dijetu mogu u proseku da izgube od 5 do 10 kilograma, a neki su cak izgubili skoro 15 kilograma. Vasi rezultati ce zavisiti od vase posvecenosti, a ako zelite da izgubite jos vise na tezini mozete nastaviti dijetu duze od 21 dan.

3 nedelje dijeta je u osnovi kombinacija razlicitih vrsta hrane. Dijeta pocinje sa fazom detoksikacije, zatim post faza i dve razlicite faze ugljenih hidrata. Kao sto mozete zamisliti, sa dijetom koja obecava brz gubitak tezine, ishrana je prilicno ekstremna i da se sprovede uspesno nije lako.

Plan mrsavljenja, ukljucuje program vezbanja, da pomogne gubitak tezine. Trazene vezbe su da hodate svaki dan pre dorucka ili klasican trening program, koji ima za cilj maksimalno sagorevanje masti. Ovaj trening nije obavezan, ali ako zelite mrsaviti vise, vezbe su pozeljne.

3 nedelje dijeta za brzo mrsavljenje

Pocnite 3 nedelje dijetu :

Faza 1 : Ova faza ima za cilj detoksikaciju tela. Ono sto se ocekuje tokom ove faze je od 2 do 4 kilograma manje. Prvog dana jedite 4 obroka, samo povrce, to je tesko ali to je samo jedan dan. Sledeca tri dana dodajete proteinsku hranu u ishranu i neizmenicno jedete dva proteinska obroka, dva obroka samo povrce. U poslednja tri dana ubacujete proteine u sve obroke. Mozete piti samo vodu tokom prvih sedam dana.

Hrana koju mozete koristiti : Povrće – cvekla, kupus, kelj, paprika, luk, spanać, šargarepa, paradajz, brokoli i jos mnogo toga. Proteini – piletina, riba, govedina, jaja i druge srodne namernice koje imaju proteine.

Faza 2 : Nakon ciscenja tela od stetnih toksina, treba da predjete na drugu fazu. Traje samo jedan dan odnosno 24 sata i ova faza je najteza za korisnike. Obicno traje od veceri sedmog do veceri osmog dana i ovaj korak podrazumeva gladovanje ceo jedan dan. To ce poboljsati varenje i ocistiti ostatak toksina iz celog tela.

Faza 3 : Za mnoge faza 3 je kao nagrada, nakon sto su prosli drugu fazu. Ova faza traje tri dana i tu pocinjemo da koristimo masti. To ne zvuci kao nesto sto bi bilo korisno za gubljenje tezine ali postoji razlog za to, dijete sa mastima ali sa malo kalorija pomaze da izgubimo tezinu veoma brzo. Napravite spisak namernica koje sadrze visok sadrzaj masti ali da budu niskokaloricnog sadrzaja za ovu fazu.

Faza 4 : Traje 9 dana od 12 do 21 dana. Ova faza je fokusirana na bazalni metabolizam i korisnici su duzni da apsorbuju minimalnu kolicinu kalorija. Svako ce morati da shvati koliko moze na dan da unese kalorija. Izracunajte svoju specificnu BMR ( ritam bazalnog metabolizma ), onda odredite kolicinu kalorija za potrosnju u skladu sa obracunatim BMR. BMR predstavlja broj kalorija koje potrosimo u jednom danu. Bazalni metabolizam uzima vase osnovne promenljive podatke kao sto su vasa starost, visina i tezina.

Leave a Reply